Buurtvolleybaltoernooi 2024 online!

A.s. zaterdag (1 juni) om 13 uur gaan we weer los, met het record-aantal van 28 teams op de nieuwe locatie (sv Orderbos, aan de biljart/beachzijde) en als primeur nu ook de mogelijkheid om op beachvelden te volleyballen, en wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! We hopen weer als vanouds een gezellige, sportieve middag te beleven, waarin het plezier centraal staat en niet de prestatie. Laten we met elkaar hiervoor zorgen!

Voor de toernooi-administratie zijn we volledig digitaal: het schema van je eigen team, de standen etc zijn op je eigen mobieltje te bekijken. Dus geen papieren wedstrijdboekje meer. Uiteraard is er hulp beschikbaar als het niet helemaal lukt. Je kunt dat doen door op deze link te klikken: https://www.tournify.nl/live/diavobuurt2024. Maar nog beter: eerst nog de Tournify app voor Android of de Tournify app voor iOS te installeren en dan het toernooi te zoeken (zoek maar op “buurtvolleybaltoernooi”). PAS OP: het wedstrijdschema kan nog worden gewijzigd, dus ga altijd uit van de actuele informatie in de app.

Voor de basisschoolkids hebben we weer een mooie volleybalboarding en een mega-strandbal, dus neem vooral je kinderen, neefjes/nichtjes en hun vriendjes/vriendinnetjes mee. De eerste anderhalf uur is er ook begeleiding in de vorm van een coole “Funtraining”, daarna worden de ouders/begeleiders zelf geacht hun kids in de gaten te houden. De verantwoordelijkheid ligt sowieso bij de ouders/begeleiders.

Last but not least: we hebben weer een prachtige verloting met een heel hoge prijzenkans. Lootjes kosten een Euro, en we hebben meer dan 140 prijzen en prijsjes en een prijzenkans van ongeveer 1 op 4. Zorg dat je muntgeld bij je hebt, en wees er snel bij! Mede hierdoor kunnen we het toernooi voor de deelnemers gratis houden.