Diavo mini’s starten met competitie

Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de nieuwe competitiespelers van de mini’s van Diavo. Dertien spelers op niveau 3 en 5 stonden enthousiast in hun nieuwe tenues klaar in de sporthal in Klarenbeek. Soms wat onwennig, soms gespannen en soms ook een beetje hyper, maar iedereen had er zin in. Iedereen moest 2 wedstrijdjes van 2 x 12 minuten spelen. De jongsten en oudsten gingen eerst van start.

De kinderen van N3.2 speelden een uitstekende wedstrijd. Wat waren ze goed alert ondanks alle prikkels om hen heen. Doordraaien na elke bal over het net is erg lastig, maar gaande de wedstrijd werden ze er steeds beter in. Ze hebben zich knap staande gehouden tegen kinderen die ouder en soms veel groter waren dan zij.

De kinderen van N5.1 waren ingedeeld in een poule met spelers die al veel langer volleybalden. Samen met het feit dat het veld een stuk groter was dan tijdens de trainingen, maakte dat het best lastig was. De jongens van Diavo hebben het onder deze omstandigheden prima gedaan. Ik heb mooie services gezien en ook bij het net waren ze goed alert om de bal bovenhands direct terug te spelen. Heel goed!

Aan het eind van de ochtend waren de jongens van N3.1 aan de beurt. Wat een energie zit in deze spelers en wat een teamspirit! Services liepen goed, prachtige passes en vaak ook bonuspunten gescoord door de bal op te gooien en bovenhands over het net te spelen. Super gedaan jongens!

Marianne

Trainers mini’s