DIAVOND: een daverende clubavond!

Op vrijdag 21 oktober jl vond de eerste DIAVOND plaats: een zeer gezellige clubavond, waar ook de algemene ledenvergadering (ALV) een onderdeel van was. De opkomst was massaal (meer dan 80 leden!), en de sfeer zeer gezellig: prima om elkaar binnen deze nieuwe club beter te leren kennen!

Voorafgaand aan het avondprogramma werden de vrijwilligers bedankt in een gezellig onderonsje met een hapje en drankje, en een klein rondje klootschieten door het sportpark.

Het formele gedeelte (de ALV) werd kort en luchtig gehouden, met een korte terugblik op afgelopen jaar (waarbij de TC leden vanwege de echt extreme inspanning rondom COVID en Noodopvang extra bedankt werden met een cadeaubon en luid applaus van alle aanwezigen), de financiën (jaarverslag en begroting goedgekeurd), de doelstellingen (met dringende oproep voor meer vrijwilligers om deze doelstellingen te kunnen realiseren) en de herverkiezing van Hilko Ellen als penningmeester.

Na dit formele gedeelte kon het feest beginnen met hapje & drankje en natuurlijk muziek! Ondertussen mocht Jeannette Guilbert de Zilveren Antenne in ontvangst nemen als DIAVIST van het jaar! Ook werd het publiek nog even opgeschud om in gemengde teams met veel enthousiasme deel te nemen aan de DIAVO Pubquiz onder leiding van quizmaster Marcel Stouten.

Al met al een daverende clubavond, volgend jaar weer!