DIAVO’s buurtvolleybaltoernooi wederom zeer geslaagd!

Op zaterdag 13 mei werd DIAVO’s buurtvolleybaltoernooi gespeeld op de mooiste dag van het hele voorjaar! 24 teams, bestaande uit een mooie mix van oude bekenden en nieuwe teams waaronder relatief veel jeugd, speelden op zeer sportieve wijze in totaal meer dan 72 wedstrijden. De mooie zonnige omstandigheden deden nog een schepje boven op het plezier dat het buurtvolleybaltoernooi sowieso al met zich meebrengt.

De basisschoolkids konden zich ook heerlijk uitleven met de volleybalboarding en de mega-strandbal.

Na twee ronden werd het toernooi afgesloten met de prijsuitreiking: omdat we op dit recreatieve toernooi alle teams als winnaar beschouwen, was er voor elk team weer een heerlijk appeltaartje als prijs. De liefhebber kan de standen nog terugvinden op de toernooi-website.

De vrijwilligers, die achter de schermen samen veel werk verzetten om dit toernooi als een ge-oliede machine te laten verlopen, werden ook nog door de deelnemers bedankt voor hun onmisbare inbreng. En “last but not least” ook de toernooi sponsors, die er samen met de verlotingssponsors nog steeds voor zorgen dat het toernooi gratis en daarmee laagdrempelig voor iedereen is.

Onder het genot van een drankje en de heerlijke avondzon werd de dag op sfeervolle wijze afgerond met een goed verzorgde BBQ!

Geniet nog even na door deze schitterende foto’s, gemaakt door Dennis Wensink