Open Funtraining!

Open Funtraining!

Toegevoegd door
165 165 people viewed this event.

Volleybal is een flitsende, dynamische teamsport, met veel sportiviteit en gezelligheid in en om het veld. Er is veel over te vertellen… nog leuker is om het zelf te ervaren!

Daarom organiseren we tijdens het Ugchelens Buurtvolleybalternooi een spectaculaire en superleuke funtraining voor kinderen (6 t/m 12 jaar), zodat ze op laagdrempelige en speelse manier eens aan volleybal kunnen proeven. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend!

De funtraining begint om 13.00 uur, dus zorg dat je er 15 minuten eerder bent! In 45 minuten zullen we voor alle leeftijden vooral veel spel aanbieden, waardoor je wel een idee krijgt wat de sport inhoudt. Maar we zijn vooral blij als je plezier hebt, je hoeft niet alles te kunnen. Sportkleding mag, maar hoeft niet; makkelijk bewegen is belangrijkste!

Een welverdiende pauze met wat drinken volgt. Enthousiastelingen kunnen daarna vanaf 14.00 uur nog een paar wedstrijdjes spelen, speciaal voor jeugd t/m 12 jaar.

Als je vragen hebt, stuur dan aub een mailtje naar evenementen@diavo.nl.

Het liefst hebben we dat je je inschrijft, dan hebben we enigszins een idee hoeveel kinderen er komen, maar verplicht is dat niet. Dus als je op het laatst nog een vriendje/vriendinnetje wilt meenemen, dan is dat prima!

Meld je aan voor deze onvergetelijke funtraining via dit formulier »

To register for this event please visit the following URL: https://diavo.nl/diavo-apeldoorn/inschrijven-ugchelens-buurtvolleybaltoernooi/ →

 

Datum en tijd

21-05-22 13:00 tot
21-05-22 15:00

Activiteit delen