Aanmelden bij DIAVO

Geslacht(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Recreanten of competitie?(Vereist)

Betalingsgegevens

Hij/zij machtigt Volleybalvereniging DIAVO om het inschrijfgeld (€ 6,-) en de kosten van het lidmaatschap (jaarlijks vast te stellen door de ledenvergadering; voor bedragen en incassodata zie contributie) af te schrijven van:
MM slash DD slash JJJJ
Opzegging of wijziging van het lidmaatschap kan alleen per 1 augustus of per 1 januari van het seizoen. Opzegging of wijziging door het lid geschiedt door een schriftelijke kennisgeving aan de ledenadministratie. Deze kennisgeving dient vier weken voor de ingangsdatum in het bezit te zijn van de ledenadministratie. Bovenstaand persoon is op de hoogte van de verplichtingen van het lidmaatschap zoals deze in het inschrijfreglement zijn opgenomen.

Toestemmingsverklaring

Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over de vereniging, sportactiviteiten en aanbiedingen en dergelijke. Ook willen we speelschema’s, wedstrijduitslagen en soms ook foto’s en filmpjes van u op internet en social media plaatsen.

Met dit formulier vragen wij u toestemming om ook uw gegevens hiervoor te gebruiken.

Ik geef de vereniging toestemming voor de hieronder aangekruiste gegevensverwerkingen:
Publiceren van bijvoorbeeld foto’s en/of filmpjes van mij op internet en social media.
Mij gedurende 25 jaar na beëindiging van mijn lidmaatschap te benaderen voor bijvoorbeeld een reünie of bijzondere gebeurtenis.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.