Unieke promo-actie voor jeugdvolleybal

Om het jeugdvolleybal bij DIAVO te promoten, zullen we in de maanden april, mei en juni de volgende promotie-actie houden:

  1. We bieden de 7 basisscholen in ons verzorgingsgebied (Ugchelen, Apeldoorn Zuid, Zuid-West en West) vollleybalclinics (lessen op school) aan. Daarnaast vragen wij hen promotiemateriaal te verspreiden aan de leerlingen.
  2. We organiseren op 21 mei tijdens het Ugchelens buurtvolleybaltoernooi een superleuke funtraining voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, en hopen daarmee veel belangstelling te trekken en de kinderen een leuke middag te bezorgen. Zie ook diavo.nl/funtraining en dit facebook-bericht om te delen. Gelijk na de funtraining kunnen de kinderen ook meedoen aan wedstrijdjes.
  3. We moedigen de kinderen ook aan om daarnaast op de reguliere training te komen meedoen. De kinderen krijgen via onze trainers, leden, school of op de funtraining op 21 mei een stempelkaart om deel te nemen aan de funtraining, de wedstrijdjes en de reguliere training. Als de stempelkaart vol is, krijgen ze een aardigheidje in de vorm van een sleutelhanger met een volleyballetje.
  4. Als kinderen na 3x vrijblijvend hebben meegedaan aan de reguliere training en lid willen worden, is het lidmaatschap tot aan de zomervakantie gratis.

Bij vragen graag even een mailtje naar communicatie@diavo.nl