Sport van de Maand bij DIAVO: het plezier spat er van af!

In oktober heeft DIAVO weer meegedaan aan Sport van de Maand. 12 kinderen hadden zich aangemeld en mochten 3 x gratis meetrainen met de mini’s van Diavo. Vol enthousiasme hebben ze kennisgemaakt met de basisprincipes van het volleybal: onderhands spelen, serveren en bovenhands spelen. De laatste training hebben we een echt toernooi gehouden. Prachtig om te zien dat de kinderen zoveel plezier hadden in het spel en met elkaar. Iedereen is naar huis gegaan met een mooi aandenken en de uitnodiging om nogmaals 3 x gratis mee te trainen.

Mochten er in Ugchelen, Apeldoorn West/Zuid en omgeving meer kinderen zijn die zin hebben om een aantal keer vrijblijvend mee te trainen, meld je dan aan via tcjeugd@diavo.nl. We hebben op dit moment plaats voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar op elk niveau. Of meld je aan voor de Sport van de maand in december.

DIAVO heeft een kleinschalige jeugdafdeling waar de kinderen door enthousiaste trainers zich snel thuis voelen en plezier kunnen beleven. DIAVO wil ook voor mensen met een beperkte financiële draagkracht sporten mogelijk maken. Dit is te herkennen aan onze deelname aan de regeling Regelrecht en Stichting Leergeld. Bij het bepalen van onze contributie houden we rekening met de toegankelijkheid voor sport.

Kijk hieronder naar de foto’s: het plezier spat er van af!